Uncategorized

坐月媽媽好氣色。.* 全靠Kiehl’s 全效再生超級精華

2020年06月08日 公開 回應 0 累計瀏覽次數 926
BB出生一個月,滿月了!在FB出這張照片時,個個朋友都話Staice媽媽氣色好、精神好!但當日,其實我四圍走,好忙,無好好休息。
 
究竟點解會氣色好?講個小秘密你知,其實係用咗Kiehl's 全效再生超級精華!
 
 
全效再生超級精華
Vital Skin-Strengthening Super Serum
HK$495 (30ml) / HK$710 (50ml)
 
呢支小紅瓶一出,係台灣勁HIT~ 口碑相當之好!咁究竟有咩魅力?!
 
一支解決修護八大肌膚問題:
1. 膚色
2. 暗啞
3. 粗糙
4. 彈性
5. 缺水
6. 毛孔
7. 細紋
8. 緊緻
 
Staice 入院生BB,當然會因為手術、失血,以及連日黎唔夠瞓、湊B、疲勞等,令到皮膚膚質變差。毛孔粗大、缺水、彈性降低、粗糙、膚色暗啞等問題一次出現。就好似你的皮膚連睡多日都補救不了!食多少補品都補不夠改善皮膚狀況一樣。
 
好彩,呢支精華救咗我!T^T
 
 
革命性的11kDa微玻尿酸選用,更針對有效地快速滲透皮膚表層。而且呢個玻尿酸親膚性更強。
 
成份中,適應原草本複合物,有助三抗:「抗壓力、抗氧化及抗疲勞」對於疲倦肌有顯注改善!
 
 
記得在拍攝初生照前一星期,晚晚瞓得少,皮膚勁差。之後用呢支精華按臉加強吸收。一星期後皮膚狀態回復!拍攝當日素顏都頂得住!
 
另外,成份當中的羅勒萃取物,有助紓緩鎮靜皮膚。紅參精華有助改善肌膚表皮層更新。五味子有助對抗外界侵害及很好的抗氧化效果。
 
 
質地水水的,十分輕盈!用重手了,也不用擔心皮膚有負擔。
 
 
對於忙碌、捱夜、不夠休息的人,是十分建議使用這一支精華!
想要了解更多有關Kiehl's 全效再生超級精華,可以到以下網址:「https://bit.ly/2xxe6Uv」。
 
 
想要更快改善亮白效果或去除斑印?就要配合埋「醫學維C淡斑精華」。
 
 
19天臨床實證*有效擊褪四大色素困擾 – 色斑、暗瘡印、暗沉及膚色不均
 

蘊含活性維他命C、白樺精華及牡丹精華,亮白同時保濕,配方穩定、高效而溫和,皮膚科醫生認證敏感肌膚適用。

不含色素、光擴散劑、矽、paraben防腐劑及香料。
 
對於生育過後,孕媽媽想要快速去斑,呢支係溫和有效的亮白之選!
 
想了解更多?到以下網站或商店查詢
 
www.kiehls.com.hk
www.facebook.com/kiehls
 
#Kiehlshk  #超級精華 #元氣肌