Uncategorized

忙碌都巿女性的簡易補養品!

2017年08月12日 公開 回應 0 累計瀏覽次數 1510
都巿女性,又要工作、又要顧家、又要處理好身體生小朋友。當然,一切壓力、環境都深深影響住身體健康。
王朝滴雞精 原味 HK$420 / 10包括 / 65ml包
成日都話要進補,但都巿女性又有幾多時間可以燉補品呢?當然,醒目既我哋,就搵到方便又易進補的方法啦!
王朝滴雞精有著CAS認證,對於注重健康的都巿人黎講,有齊晒認證就更加放心。嚴選合法牧場的適齡母雞。而一隻隻雞隻都健康都得到了保證!而每一包的王朝滴雞精都有著整隻母雞的精華所在。
因為用上了10小時以100度的古法恒溫滴釀,過種中不加入任何一滴的分份。每一包、每一滴的王朝滴雞精,都是保留了雞湯的甘甜與香濃。不旦無咗原本雞的油脂感,還可以簡易地飲到啖啖高蛋白零脂肪及低納量的雞湯精華。
每一包有著65ml的容量,一日一包,足以一日吸收所需。而且用了急凍冷藏的方式,更好地保留了雞湯的精華所在。