Daily Archives: February 24, 2014

OTHERS

麥當勞開心樂園餐 X 【百寶狗先生與細蚊: 時光機大歷險】6 款好玩趣緻玩具新登場

2014年02月24日 公開 回應 0 累計瀏覽次數 1866

 

小朋友最喜歡到麥當勞,買一個開心樂園餐就可以吃著漢堡包、薯條、玩玩具..

麥當勞亦會不定期與不同品牌及公司合作,推出特別版玩具隨餐附送..

今次就與【百寶狗先生與細蚊: 時光機大歷險】推出一套6款玩具..

 

 

玩具造型以【百寶狗先生與細蚊: 時光機大歷險】電影中不同既可愛角色為主題..

 

 

今次帶給大家多款很受歡迎的【彈珠機】遊戲..

電影主角百寶狗先生

MAKE UP

高度遮瑕。薄貼自然@MAKE UP FOR EVER HD 清晰無瑕底妝系列

2014年02月24日 公開 回應 0 累計瀏覽次數 1441

年三十做完CO2 LASER去疣療程至今已經有兩個星期多…

雖然復原進度良好,不過因為我有差不多過百粒既疣,所以印暫時未能完全去掉..

每早上班就需要做好防曬及遮瑕,但咁多印要逐個遮都幾頭痕!!!!

MAKR UP FOR EVER HD 清晰無瑕底妝系列   

收到這套產品,現時既肌膚狀況正好可以測試下佢既威力….

MAKE UP FOR EVER HD FO