Monthly Archives: August 2020

Uncategorized

1 星期全面+重點改善暗黃痘印色斑!保水力 Up!實測「#SuperB3」升級版 99.7%高 純度維他命 B3 OLAY B3 細胞級精華+科研級淡斑精華超有感!

2020年08月11日 公開 回應 0 累計瀏覽次數 871

精華,可以話係我成套護膚品入面既主角,佢既好與壞好決定於佢既成份同功效。老實講,一枝好既精華唔係睇佢既價值,而係佢可以係你皮膚上發揮到咩既功用,而我自己向來都美白、淡斑、暗黃問題,所以我除左補水之外,另一枝必搽既精華就一定係升級版OLAY 光塑精華同 OLAY PROX 淡斑精華,兩枝同時幫我解決以上問題之外,仲可以幫我控油、去黃、保濕、鎖水,令肌膚有彈性。多講無謂,行動最實際,馬上開箱試用!

首先介紹下我極推介既OLAY 光塑精華先,大家知唔知B3有咩好處呢?無錯喇,佢係可以令肌膚增生膠

Uncategorized

我既美麗的「印」記@4R童顏印

2020年08月05日 公開 回應 0 累計瀏覽次數 883

近日既天氣真係好熱,熱到我差唔多日日24小時都係冷氣房中渡過,搞到啲皮膚乾到成日出油同好粗糙,雖然我真係好少出街姐,但都要Keep住靚靚架嘛,唔係我怕啲小朋友問:「乜嘢媽媽你唔同咗樣嘅?」就慘啦⋯⋯不過好彩最近收到一個好強勁嘅「印仔」,佢就係《4R童顏印》,可以幫我提高肌膚吸收力啟動肌膚再生,一次性迅速改善肌膚六大問題包括:毛孔粗大、幼紋、鬆弛、暗啞粗糙、凹凸洞同缺水,簡單啲黎講就係幫我皮膚Reboots 。想知呢個「印仔」有幾勁?馬上睇埋落去啦!

收到嘅《4R童顏印》係密封無菌包裝狀態,