Uncategorized

我的魔法泡泡@Age Solution Bubble o2 Jelly Mask

2020年04月26日 公開 回應 0 累計瀏覽次數 941
早三個月前,我覺得一打二既生活並唔係咁可怕,都仲可以講得出ok丫,都唔係咁辛苦姐!原來惡夢岩岩先開始,而家bear bear已經8個幾月大,開始成日要自己行黎行去,加上佢真係太大膽,仲大膽過姐姐,學人地離手行,所以而家日日要看牛仔咁,真係要大叫好攰呀。我而家連自己metime都無埋,有時睇睇電話都敵唔過睡魔急CALL就訓左,咩都唔記得搽,不過好彩,我收到一件好好用既product - Age Solution Bubble o2 Jelly Mask,佢只需要幾分鐘時間就可以幫我深層激氧、潔淨同亮白肌膚,馬上為大家開箱試用啦!!!!!!

佢一盒有5包,連埋支面筆,佢毋須攪拌混合,即開即用, 可以幫助促進血液循環同新陳代謝, 排走細胞積聚之既廢物, 消除水腫並細緻毛孔, 同時有效去除暗瘡印及色斑, 全效改善肌膚因缺氧而引致之問題, 煥復肌底透氧肌。 岩晒我呢D日日都唔記得搽野而搞到有缺水問題既皮膚。

有個小TIPS俾大家,就係開個MASK之前一定要準備好晒所有野,因為佢一接觸到空氣個一秒就會開始氧化成泡泡,所以動作都要快,大家可以睇到個MASK本身係帶黃色既GEL,但搽到上面已經開始變白喇~  

其實用手都上到個面膜,但係用佢附贈既面膜筆就會更均勻,上左個面膜之後會聽到個mask偉化既吱吱聲,唔夠1分鐘已經成個面膜變左白色泡泡。  

只需要5-10分鐘,之後用指尖輕輕打圈到D泡泡消散,之後過水洗面就完成,左面係未敷前毛孔較粗同較黃,右邊係敷完之後好似煥膚一樣咁亮白 所以我多數都沖涼既時候敷埋,沖涼之後我搽少少爽膚水就訓得。  

連bear bear見到都爭住想要既Age Solution Bubble O2 Jelly Mask ,你又點可以錯過呢?

 

如果有興趣了解更多可以去以下網址: https://www.facebook.com/wowmarthk/videos/2518631765015899/

好喇我既分享就到呢度,希望大家鐘意啦

以上產品由品牌提供試用